Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Darth Vader rákos

http://wfnx.com/blogs/sandbox/blog%20images/March09/David-Prowse002.jpgProsztatadaganatot állapítottak meg David Prowse brit színésznél, aki a Csillagok háborúja-filmekben Darth Vadert játszotta. A 73 éves színész maga ismerte el, hogy az elmúlt két hónapban egy londoni klinikán sugárkezelést kapott. Darth Vader egykori megformálója dicsérte az orvosokat, és azt mondta, hogy a kezelések hatására immár fantasztikusan érzi magát.
David Prowse szerint az 50 év feletti férfiaknak rendszeresen kellene szűrővizsgálatra járniuk, mivel a betegség még gyógyítható, ha időben felismerik.
A színész eredetileg testépítő volt, amikor felkérték a legendássá vált film főgonoszának eljátszására. George Lucasnak nem tetszett Prowse akcentusa, ezért Darth Vader James Earl Jones hangján szólalt meg.

Sajnos nem ez volt az egyetlen rossz hír a ezen a héten. Számos hírportál számolt be Natascha Richardson síbalesetéről: az eleinte kevésbé drámainak tűnő történet tragikus fordulatot vett, miután a színésznő kómába esett, majd az agyhalál beállta után végül lekapcsolták az életbentartó gépekről, miután a családja búcsút vett tőle - köztük a férje, a Baljós árnyakban Qui-Gon Jinnt megformáló Liam Neeson.

Minden estere kívánunk mielőbbi gyógyulást David Prowse-nak, és őszinte részvétünket Liam Neeson-nak és családjának.
 
 
Horror könyv a Star  Wars történetébe
http://www.sg.hu/kep/2009_01/0131star.jpg
 
 
Megjelent az első Star Wars Horror regény, a "Deathtrooper" Joe Schreiber-től, mely durvább minden eddigi SW könyvnél, de sajnos egy ideig csak angolul.

Az új könyvnek már a borítója is sokkoló, melyet egy levágott, rothadó rohamosztagos sisak díszít, és az író szerint ez csak a kezdet. A könyv egy elhagyatott csillagromboló történetét meséli el, melyen hihetetlen és borzalmas dolgok történtek. A könyvből állítólag második, vagy akár harmadik rész is lehet, de ameddig ezek elkészülnek retteghetünk az első felvonáson, már ha eljut hazánkba.

 

 

Újabb Star Wars játékokat jelentetett meg Steamen a LucasArts

 http://media.crispygamer.com/screenshot/Title186/nextgen-grip-640x.jpg

Egyvalamit biztosan kijelenthetünk a Star Wars videojátékokkal kapcsolatban. Amelyek jók voltak, azokban a LucasArts-nak általában valamilyen úton-módon benne volt a keze. Nyilván létezik ellenpélda is, abba viszont már valóban nem lehetne belekötni, hogy a legtöbb Star Wars játékot ennek a brigádnak köszönhettük, akik szerencsére az utóbbi időben kezdenek ébredezni, és a nagy remake hullám közben új játékokkal is szeretnének elkápráztatni minket, de természetesen a régi nagyokról sem feledkeznek meg.

A hétvégén már egy Twitter bejegyzés örömmel tudatta velünk, hogy a Jedi Knight széria a hét közepén ellátogat a legnépszerűbb digitális disztribúciós rendszerre, ez pedig meg is történt a minap, így aki szeretné, szinte aprópénzért cserébe teheti virtuális polcaira a múlt remekbe szabott Star Wars játékait. Lássuk a pontos neveket és az árakat, amelyek euróban értendőek:


- Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 8.99
- Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II  4.49
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy  8.99
- Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith  2.49
- Star Wars: Dark Forces - 4.49

A felhozatal alapból is rendkívül ominózus, azonban a Steam gondoskodott arról egy akcióval, hogy egyetlen egyet se hagyjunk ott a virtuális polcokon a Jedi Knight sorozatból. Így ha szeretnénk, az öt játékot mindössze 19 euróért cserébe megvásárolhatjuk, az eredeti közel 30 eurós ár helyett. Aki tehát szeretne egy kicsit Jedi lovag lenni, az egy kellemes hétvégét tölthet el, ha beruház a fenti csomagba.

 

Natalie Portman nem biztos, hogy színésznő marad

http://starwars.ugo.com/images/girls/starwars_natalieportman/starwars_natalieportman_9.jpg


A Star Wars filmek királynője most még élvezi a színészi pályát, de még mindig nem biztos benne, hogy tíz év múlva is ezt fogja csinálni.

Natalie Portman, A másik Bolyen lány sztárja elárulta, hogy noha most élvezi a színészetet, egyáltalán nem biztos abban, hogy ezt szeretné csinálni majd tíz év múlva is. A színésznő a Torontói Filmfesztiválon mutatta be legújabb, Love And Other Impossible Pursuits című filmjét.

A sztár a vörös szőnyegen elmondta – „Nem tudom, hogy ezt szeretném-e csinálni. Azt sem tudom, hogy akkor képes leszek-e egyáltalán dolgozni.”

„Nem tudom, hogy mi lesz, mert hónapról hónapra olyan sokat változom, hogy nagyon nehéz bármit is terveznem.” – fűzte hozzá Natalie, amikor megkérdezték, hogy vajon tíz év múlva is látható lesz-e filmekben.

A színésznő új filmjének témája egy nő küzdelme, hogy kijöjjön mostohafiával, a hazai bemutatóról még nincs hír.


 Élőszereplős sorozathttp://blog.media-freaks.com/wp-content/uploads/2009/03/george-lucas.jpg

 George Lucas a TvGuide-nak adott interjújában újabb részleteket árult el a készülő Star Wars sorozatokról. A 3D-animált Clone Wars jelenleg a 40. résznél jár, a sorozatról már többször is írtunk, azonban az élőszereplős Star Wars-szériáról mindeddig keveset lehetett tudni.

George Lucas azonnal jelezte az interjú elején, hogy a sorozat nem a filmet próbálja interpretálni és a készülő animációs filmmel szemben nem a filmes karaktereket fogja felvonultatni (Anakin, Yoda, Obi Wan), hanem magára a Star Wars, illetve legyünk magyarok, a Csillagok háborúja univerzumra nyitna egy szélesebb ablakot.

Az élőszereplős sorozatban a filmek mellékalakjai fognak feltűnni és az ő történetüket fogja követni a széria. A nagy nevekről a szereplők ugyan olykor beszélni fognak, de mivel a történet nem a filmek helyszínein játszódik, így nem láthatjuk a Császárt vagy Vadert. Ugyanígy, bár pár rohamosztagos lehet, hogy fel fog tűnni, de Jediket nem láthatunk.

A sorozat a III. és a IV. epizód között fog játszódni, vagyis az elfoglalt Birodalom idejére datálódnak a történések.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.